Tjenester
RØR AS RØR AS

NM RØR

I vår portefølje finner du spesialiserte tjenester som dekker alt fra avanserte varmeløsninger, inkludert vannbåren varme og varmeanlegg, til skreddersydde rammeavtaler for sameier, borettslag og næringskunder. Vi tar også på oss rollen som totalentreprenør for bad og våtrom, og sikrer at dine prosjekter blir grundig dokumentert for enkel tilgang og ekstra trygghet ved boligsalg.

Enten du planlegger å oppgradere kjøkkenet eller trenger assistanse med tette avløp, er NM Rør AS din pålitelige partner. Vårt erfarne team står klare til å håndtere ethvert behov, og vår personlige tilnærming gjenspeiler vårt sterke engasjement for å behandle hver kunde som en del av vår utvidede familie. Kontakt oss i dag for skreddersydde løsninger som imøtekommer dine unike krav.

Kjøkken

Skal du pusse opp kjøkkenet?  Eller bare gjøre mindre oppgradering? Vi kan bistå med alt som er nødvendig for ditt prosjekt.

Tett Avløp

Dersom du har et tett toalett, rør eller sluk kan det være lurt å tilkalle en rørlegger før problemet blir verre. Vi bruker flere forskjellige metoder for å åpne et tett avløp. Metodene består blant annet i bruk av spesialutviklede kjemikalier som effektivt angriper proppen uten å skade røret. Ved behov for spylebil har vi samarbeidspartnere som kan kontaktes.

Baderom

NM Rør AS tar oppdrag som totalentrepenør for bad og våtrom. Som kunde har du da kun en leverandør og forholde deg til. Alle våre baderom blir godt dokumentert med opplastning til boligmappen.no. Dette gjør det enkelt for deg å få tilgang til informasjonen, og er en sikkerhet ved et eventuelt salg av boligen.

Varme

Vi har lang erfaring på alt innen vannbåren varme og varmeanlegg. Både i nybygg og eldre boliger. Ønsker du å erstatte din varmtvannsbereder, varmepumpe eller varmeløsninger? 

NM Rør AS sørger for å levere energieffektive varmeløsninger innen vann, varme og energi. Ta kontakt, så ser vi hvordan vi kan hjelpe deg!

Rammeavtaler

Vi tilbyr rammeavtaler til sameier, borettslag og næringskunder. Ved å inngå avtale med oss sikrer man at bygget får nødvendig tilsyn, vedlikehold og om ønskelig kan vi kartlegge tiltak som bør og kan utføres. Vi jobber for å bygge tillit mot driftere, styret og beboere.