Tjenester

Vi utfører alle typer rørinstallasjoner, samt installasjon og reparasjon av varmepumper og radiatorer i Oslo og omegn. I tillegg tar vi på oss oppdrag som totalentrepenør for bad og våtrom. NM rør AS tilbyr også utrykning døgnet rundt ved lekkasjer som ikke kan vente. Vi jobber mot både privat- og servicemarked. Priser: 975 kr pr. time (ink. mva). I tillegg kommer anvendt materiell og servicebil.

Baderom

Våre dyktige fagfolk har lang og god erfaring med bygging av baderom, og vi gjør alt vi kan for å oppfylle ønskene til våre kunder. Vi bygger alt fra små til store bad med standard løsninger.

Vi tar oss av hele prosjektet fra start til slutt, i henhold til dine ønsker. Du trenger kun ta stilling til rent estetisk valg, som stil, møbler, fliser og lignende. Prosjektlederen vil holde deg løpende orientert om fremdriften av prosjektet, og ivareta dine ønsker fra start til ferdigstillelse.

Serviceoppdrag

Vi utfører alle typer rørleggerarbeid, både inne og ute. Utskifting av hele eller deler av et rørsystem, legging av helt nytt rørsystem, samt montering av kraner og toalett. Alle produktene som finnes under Leverandører er det er mulig å bestille via oss. Men vi installerer også allerede privatinnkjøpte produkter.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende og gratis befaring, samt ved spørsmål vedrørende priser på arbeid og produkter. Før eventuelt inngåelse av avtale med oss vil du, om ønskelig, få et skriftlig tilbud på oppdraget. Dette inkluderer produkt og kostnader for deler.

Rammeavtaler

Vi tilbyr gunstige rammeavtaler for firma, borettslag og sameier. Gjennom en rammeavtale med NM Rør AS vil det bli enklere å få tak i rørlegger. I tillegg vil det være trygt å ha et fast firma som  kjenner VVS-anlegget i bygget. Det blir heller ingen overraskelser når fakturaen kommer. Rammeavtale med NM Rør AS gir følgende fordeler:

  • Gunstige priser på rør- og VVS materiell.
  • Prioritering av oppdrag og raskt fremmøte/responstider.
  • Årlig gratis inspeksjon av VVS-anlegg i fellesarealer.
  • En fast rørlegger å forholde seg til, med høy tilgjengelighet
  • En profesjonell partner som kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygningen
  • Utrykning hele døgnet med faste priser.

Ta kontakt med oss dersom ditt firma, borettslag eller sameie vurderer en rammeavtale gjennom oss. Vi svarer på spørsmål både på E-post og telefon.